Qui som

Lingo language academy és una petita acadèmia on aprendre anglès i francès, tant per a petits i joves, com per a adults i negocis. També fem classes de reforç i ampliació escolar. L'espai compta de tres aules ben equipades i acollidores.

Ensenyem a través de jocs, compartint, parlant, escoltant, escrivint i practicant de forma divertida. Un estil jove i fresc que inclou activitats dinàmiques molt variades perquè l'aprenentatge sigui entretingut i amè.

La nostra missió és conseguir transmetre els coneixements necessaris per tal que els alumnes assoleixin uns coneixements bàsics i es puguin comunicar de manera autonòma i eficaç amb parlants estrangers.

Què t'oferim?

Tant al llarg del curs escolar com durant els mesos d'estiu t'oferim:

  • Idiomes: Anglès i Francès (Nens Joves i Adults!).
  • Servei d'extraescolars a l'escola i estades a l'estranger.
  • Consolidació Contingut Escolar de totes les assignatures (tant de reforç, com grups d'ampliació temàtica des de primària fins a batxillerat).
  • Preparació pels exàmens de recuperació i Selectivitat

Vols saber com són les classes?

  • Per als mes petits, un mètode educatiu basat en el joc, les activitats pràctiques i la repetició.
  • Ensenyament d’una llengua estrangera per a adults, amb un mètode basat en una part teòrica i una part pràctica.
  • Material i classes "a mida" si el que tens és un negoci i vols formar el teu personal.
  • Descobriment de les quatre competències (comprensió oral i escrita, expressió oral i escrita)
  • Coneixement de la cultura i les tradicions dels països d'origen.

Lingo compta amb professorat especialitzat i format per impartir les diferents matèries.

LINGO destaca pel compromís amb els alumnes i per oferir una formació de qualitat i eficaç en l'ensenyament d'idiomes. Si busques passar-t'ho bé, aprendre i formar-te, sens dubte, és la teva acadèmia a la Cerdanya!


I crec que ha arribat l’hora de presentar-me! Aquesta sóc jo…

 

Anna Boces - Directora de Lingo & Mestra d'Anglès i Francès 

Sóc l’Anna Boces i des de ben petita, les llengües estrangeres han estat el meu somni a perseguir i a aprendre. Sabia que ensenyar un idioma era el que m’ompliria i el resultat d’aquest somni és l’acadèmia Lingo situada a Puigcerdà.

Després d’estudiar Traducció i Interpretació i viatjar sempre que puc a l’estranger, promoure l’ensenyament d’idiomes a la meva comarca, tant a petits com a adults, és el que més m’apassiona. És la manera de veure realitzats tots els meus objectius. És per això que les meves classes són tan amenes, originals i dinàmiques, perquè la perfecció em porta a transmetre tot allò que sé als meus alumnes i gaudeixo fent-ho!

Si em vols conèixer una mica més, potser t’agradarà saber que m’entusiasma la dansa i és que, realment, ballar i parlar diferents idiomes són al final una mateixa acció: EXPRESSAR-SE, no creus?

També m’encanta la decoració, per això Lingo no és un espai impersonal i fred, sinó classes acollidores que fan que els alumnes se sentin còmodes… com a casa.

Finalment, puc parlar d’una altra de les meves grans passions: viatjar, ja que em permet conèixer noves cultures i indrets, així com practicar diferents llengües.                                                                           


I ara toca que presentem a la resta del Lingo Team!

 

Cati Pena - Mestra d'Anglès i Francès

Sóc la Cati Pena i sempre m’ha agradat moltíssim aprendre nous idiomes, en especial l’anglès i el francès. És per això que vaig decidir estudiar Filologia anglesa i francesa, uns estudis que m’han permès consolidar aquestes dues llengües i aprofundir en la cultura, història i literatura anglosaxones i francòfones.

Perquè em coneguis una mica més: m’agrada molt la música, llegir i també viatjar, ja que trobo que és la millor manera de posar en pràctica les llengües estrangeres i d’apropar-se a diferents cultures i tradicions.

Sóc una noia curiosa amb moltes ganes de seguir aprenent però, sobretot, amb ganes de poder compartir el meu aprenentatge a les aules i de gaudir junts d’aquesta experiència. T'animes?                                                         


Anna Molina - Mestra d'Anglès

Sóc l'Anna Molina, vaig estudiar el Grau en Educació Infantil amb l'especialitat en Anglès, ja que des que era petita sabia que voldria treballar en algun àmbit en què pogués ajudar als altres. La meva altra passió és l'Anglès és per això que posteriorment vaig continuar formant-me combinant les meves dues passions L'ensenyament i l'Anglès cursant el màster: "Master's Degree in English Teaching and Learning in Infant and Primary Education". Vaig seguir desenvolupant-me en l'àmbit lingüístic marxant a estudiar al Canadà.

Com us podeu imaginar m'encanta viatjar, la música, el cinema, els llibres i el món de la gastronomia. Sóc una amant de la natura i en especial de la Cerdanya i els seus paisatges.

Sóc una noia creativa, amb anys d'experiència com a mestra i tinc moltes ganes de poder dedicar-me allò que més m'agrada. I que millor que poder fer-ho casa de la mà de Lingo.                                                                              


Maria Carrera - Mestra d'Anglès

Soc la Maria Carrera, he sigut sempre una gran apassionada de les llengües i la literatura, des de petita que m'agrada molt llegir i ho he convertit en un dels meus costums més apreciats. La llengua que sempre m'ha interessat més ha sigut l'anglès per això, vaig acabar estudiant Filologia Anglesa, una carrera que m'ha fet estimar encara més la llengua i totes les seves històries.
M'encanta viatjar, i per a mi, un dels meus grans somnis és no parar de viatjar, també m'agrada molt la natura, cosa que va fer que passés el meu Erasmus vivint a Noruega, on vaig poder tant desenvolupar el meu nivell d'anglès com aprendre noves cultures i històries.
També he treballat molts anys amb infants i fer classes és la millor manera de combinar dues coses que realment gaudeixo, tinc moltes ganes de començar i conèixer a tots els nens i nenes que formareu part del meu dia a dia en el Lingo.


Maria León - Mestra de matemàtiques i ciències

Soc la Maria León, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses. Des de petita m'han apassionat els números, per això la meva assignatura preferida sempre ha sigut matemàtiques. És per aquest motiu que vaig decidir estudiar una carrera en que els números hi tenien molt a veure, però va ser donant classes de reforç quan em vaig adonar que transmetre els meus coneixements als petits ( i no tant petits...) em fa realment feliç. 

Les matemàtiques, com sempre he dit, són un joc i així és com m'agrada explicar-les als alumnes. Un infant quan juga està content i és llavors quan té entusiasme i motivació per seguir aprenent i descobrint aquest món.

Soc una persona molt creativa, m'encanten les manualitats, m'entusiasma crear i ho faig cosint, fent ganxet, macramé...i aquesta creativitat també la porto a l'aula!

A més, m'agrada molt la natura, per aquest motiu he vingut a viure a la Cerdanya. Penso que l'entorn que tenim ens facilita l'aprenentatge. 

Us animeu a aprendre matemàtiques jugant?

 

Ara et toca a tu: explica’ns què necessites, en què et podem ajudar?

Pots enviar un e-mail a info@lingo.cat o trucar al 972 88 21 90 de dilluns a divendres de 16h a 20h.

T’atendrem de seguida per informar-te sense cap compromís!