Qui som

Lingo language academy és una petita acadèmia on aprendre anglès i francès, tant per a petits i joves, com per a adults i negocis. També fem classes de reforç i ampliació escolar. L'espai compta de tres aules ben equipades i acollidores.

Ensenyem a través de jocs, compartint, parlant, escoltant, escrivint i practicant de forma divertida. Un estil jove i fresc que inclou activitats dinàmiques molt variades perquè l'aprenentatge sigui entretingut i amè.

                                                      

La nostra missió és conseguir transmetre els coneixements necessaris per tal que els alumnes assoleixin uns coneixements bàsics i es puguin comunicar de manera autonòma i eficaç amb parlants estrangers.

Què t'oferim?

Tant al llarg del curs escolar com durant els mesos d'estiu t'oferim:

  • Idiomes: Anglès i Francès (Nens Joves i Adults!).
  • Servei d'extraescolars a l'escola i estades a l'estranger.
  • Consolidació Contingut Escolar de totes les assignatures (tant de reforç, com grups d'ampliació temàtica des de primària fins a batxillerat).
  • Preparació pels exàmens de recuperació i Selectivitat

Vols saber com són les classes?

  • Per als mes petits, un mètode educatiu basat en el joc, les activitats pràctiques i la repetició.
  • Ensenyament d’una llengua estrangera per a adults, amb un mètode basat en una part teòrica i una part pràctica.
  • Material i classes "a mida" si el que tens és un negoci i vols formar el teu personal.
  • Descobriment de les quatre competències (comprensió oral i escrita, expressió oral i escrita)
  • Coneixement de la cultura i les tradicions dels països d'origen.

Lingo compta amb professorat especialitzat i format per impartir les diferents matèries.

LINGO destaca pel compromís amb els alumnes i per oferir una formació de qualitat i eficaç en l'ensenyament d'idiomes. Si busques passar-t'ho bé, aprendre i formar-te, sens dubte, és la teva acadèmia a la Cerdanya!

                 

                                                                                                        


I crec que ha arribat l’hora de presentar-me! Aquesta sóc jo…

 

 Sóc l’Anna Boces i des de ben petita, les llengües estrangeres han estat el meu somni a perseguir i a aprendre. Sabia que ensenyar un idioma era el que m’ompliria i el resultat d’aquest somni és l’acadèmia Lingo situada a Puigcerdà.

 

 

Després d’estudiar Traducció i Interpretació i viatjar sempre que puc a l’estranger, promoure l’ensenyament d’idiomes a la meva comarca, tant a petits com a adults, és el que més m’apassiona. És la manera de veure realitzats tots els meus objectius. És per això que les meves classes són tan amenes, originals i dinàmiques, perquè la perfecció em porta a transmetre tot allò que sé als meus alumnes i gaudeixo fent-ho!

Si em vols conèixer una mica més, potser t’agradarà saber que m’entusiasma la dansa i és que, realment, ballar i parlar diferents idiomes són al final una mateixa acció: EXPRESSAR-SE, no creus?

També m’encanta la decoració, per això Lingo no és un espai impersonal i fred, sinó classes acollidores que fan que els alumnes se sentin còmodes… com a casa.

Finalment, puc parlar d’una altra de les meves grans passions: viatjar, ja que em permet conèixer noves cultures i indrets, així com practicar diferents llengües.

 

                                                                                       


 

I ara toca que presentem a la resta del Lingo Team!

Alejandra Pena - Mestra d'Anglès 

 

 

Sóc l’Alejandra Pena, i en finalitzar els meus estudis com a tècnica d’Educació Infantil, mestra d’Educació Primària i altres certificats en llengua anglesa i francesa, amb Lingo tinc l’oportunitat de tornar a la meva comarca i poder exercir la meva vocació.

Sóc una noia molt inquieta, creativa i innovadora. Una actitud que es veu reflectida a les aules de l'acadèmia, les quals són dinàmiques i divertides. I és que no hi ha res millor que veure com els alumnes aprenen gaudint!

Com que no sé parar quieta, una de les meves passions és viatjar, conèixer noves cultures i així també poder practicar i aprendre nous idiomes.

Ara que ja em coneixes una miqueta més, espero poder gaudir d’aquesta nova experiència amb tu, tot fent el que més m’agrada: ensenyar i aprendre ensenyant. 

 

                                                           


     

 

Cati Pena - Mestra d'Anglès

 

 

Sóc la Cati Pena i sempre m’ha agradat moltíssim aprendre nous idiomes, en especial l’anglès i el francès. És per això que vaig decidir estudiar Filologia anglesa i francesa, uns estudis que m’han permès consolidar aquestes dues llengües i aprofundir en la cultura, història i literatura anglosaxones i francòfones.

Perquè em coneguis una mica més: m’agrada molt la música, llegir i també viatjar, ja que trobo que és la millor manera de posar en pràctica les llengües estrangeres i d’apropar-se a diferents cultures i tradicions.

Sóc una noia curiosa amb moltes ganes de seguir aprenent però, sobretot, amb ganes de poder compartir el meu aprenentatge a les aules i de gaudir junts d’aquesta experiència. T'animes? 

 

                                                                               


 

Laura Carbonell - Mestra de Consolidació de Contingut Escolar

 

 

Sóc la Laura Carbonell i sempre m’ha agradat el tracte amb els altres, en concret amb els més petits. És per això que vaig cursar el Grau en Psicologia, amb especialització en clínica infanto-juvenil, psicologia escolar i psicopedagogia.

M’agrada molt la música, ballar, gaudir de la natura, aprendre idiomes i conèixer nous indrets tot viatjant. Sempre he tingut clar que volia tornar a casa, a la Cerdanya, i quina millor manera de tornar que formar part d’aquest gran equip a Lingo!

Sóc una noia amb inquietuds i afany d’aprendre i vinc amb moltes ganes de transmetre-ho i compartir-ho amb tots els alumnes.

 


                                                                                            

Ara et toca a tu: explica’ns què necessites, en què et podem ajudar?

Pots enviar un e-mail a info@lingo.cat o trucar al 972 88 21 90 de dilluns a divendres de 16h a 20h.

T’atendrem de seguida per informar-te sense cap compromís!