Qui som

Lingo language academy és una petita acadèmia on aprendre anglès i francès, tant per a petits i joves, com per a adults i negocis. També fem classes de reforç i ampliació escolar. L'espai compta de tres aules ben equipades i acollidores.

Ensenyem a través de jocs, compartint, parlant, escoltant, escrivint i practicant de forma divertida. Un estil jove i fresc que inclou activitats dinàmiques molt variades perquè l'aprenentatge sigui entretingut i amè.

LEARNING IS FUN!

La nostra missió és conseguir transmetre els coneixements necessaris per tal que els alumnes assoleixin uns coneixements bàsics i es puguin comunicar de manera autonòma i eficaç amb parlants estrangers.

Què t'oferim?

Tant al llarg del curs escolar com durant els mesos d'estiu t'oferim:

  • Idiomes: Anglès i Francès (Nens Joves i Adults!).
  • Servei d'extraescolars a l'escola i estades a l'estranger.
  • Consolidació Contingut Escolar de totes les assignatures (tant de reforç, com grups d'ampliació temàtica des de primària fins a batxillerat).
  • Preparació pels exàmens de recuperació i Selectivitat

Vols saber com són les classes?

  • Per als mes petits, un mètode educatiu basat en el joc, les activitats pràctiques i la repetició.
  • Ensenyament d’una llengua estrangera per a adults, amb un mètode basat en una part teòrica i una part pràctica.
  • Material i classes "a mida" si el que tens és un negoci i vols formar el teu personal.
  • Descobriment de les quatre competències (comprensió oral i escrita, expressió oral i escrita)
  • Coneixement de la cultura i les tradicions dels països d'origen.

Lingo compta amb professorat especialitzat i format per impartir les diferents matèries.

LINGO destaca pel compromís amb els alumnes i per oferir una formació de qualitat i eficaç en l'ensenyament d'idiomes. Si busques passar-t'ho bé, aprendre i formar-te, sens dubte, és la teva acadèmia a la Cerdanya!

                 

                                                                                   


I crec que ha arribat l’hora de presentar-me! Aquesta sóc jo…

 Sóc l’Anna Boces i des de ben petita, les llengües estrangeres han estat el meu somni a perseguir i a aprendre. Sabia que ensenyar un idioma era el que m’ompliria i el resultat d’aquest somni és l’acadèmia Lingo situada a Puigcerdà.

Després d’estudiar Traducció i Interpretació i viatjar sempre que puc a l’estranger, promoure l’ensenyament d’idiomes a la meva comarca, tant a petits com a adults, és el que més m’apassiona. És la manera de veure realitzats tots els meus objectius. És per això que les meves classes són tan amenes, originals i dinàmiques, perquè la perfecció em porta a transmetre tot allò que sé als meus alumnes i gaudeixo fent-ho!

Si em vols conèixer una mica més, potser t’agradarà saber que m’entusiasma la dansa i és que, realment, ballar i parlar diferents idiomes són al final una mateixa acció: EXPRESSAR-SE, no creus?

També m’encanta la decoració, per això Lingo no és un espai impersonal i fred, sinó classes acollidores que fan que els alumnes se sentin còmodes… com a casa.

Finalment, puc parlar d’una altra de les meves grans passions: viatjar, ja que em permet conèixer noves cultures i indrets, així com practicar diferents llengües.

                   

Ara et toca a tu: explica’m què necessites, en què et puc ajudar?

Pots enviar un e-mail a info@lingo.cat o trucar al 972 88 21 90 de dilluns a divendres de 16h a 20h.

T’atendré de seguida que pugui per informar-te sense cap compromís!