Adults

Tots coneixem de primera mà la quantitat de compromisos i responsabilitats que ens sorgeixen en el nostre dia a dia i és per això que Lingo t’aporta una proposta dinàmica i funcional per a tu: aprendre en un ambient amè i amb tècniques didàctiques innovadores.

Després d'una extenuant jornada de treball, el ritme habitual i la infinitat de compromisos, és difícil trobar el temps i les ganes d'aprendre. No obstant això, la necessitat de dominar un altre idioma és vital per a l'àmbit professional.

Amb els grups d'adults anem "a per feina", adaptant el contingut a les necessitats específiques de cada grup, sense oblidar-nos de passar una bona estona. Creem grups petits, inclòs classes particulars, si cal 'a mida', per aconseguir l'objectiu de cada adult l'abans possible.

Format:

  • La classe s'estructura en blocs diferenciats: grammar, listening, reading and speaking.
  • Vocabulari i gramàtica especial entorn a la temàtica d'interès.
  • Diferents grups d'ampliació o preparació per a títols oficials: som centre preparador dels examens de Cambdridge.

Dinàmiques de Lingo&Adults:

1. Dinàmica amb Home / Shared Book

Consisteix en que la mestra escull un llibre coherent amb el nivell actual del grup i sigui llegit per l’alumne a casa. Després, se’n discutiran a classe els detalls, característiques i diverses opinions sobre el llibre. Aquesta dinàmica incentiva la comprensió gramatical tant oral com escrita, millorant també la pronunciació i la pràctica.

2. Dinàmica Tea / Coffee Zone

T'agradaria aprendre anglès mentre prens una tassa de te o cafè en un ambient agradable? És com quedar amb un amic per desconnectar i sortir de la rutina, però, endevina què? Alhora compleixes un dels teus objectius: aprendre un altre idioma d'una vegada per totes.

Pots aclarir tots els teus dubtes sense sentir pressió i sense els nervis habituals d'equivocar-te en públic, com pot passar en un ambient tradicional. Aprendràs al costat d'altres participants que tenen el mateix objectiu que tu: aprendre de forma pràctica i en un ambient agradable. A més, tindràs l'oportunitat de conèixer altres estudiants adults de la Cerdanya, amb els quals podràs practicar les habilitats de parla estrangera.

Per què estudiar a Lingo?

  • Classes dinàmiques i amenes per tal d'aconseguir un bon rendiment.
  • Matrícula oberta durant tot l'any escolar (sempre que el grup no estigui ple) 
  • Grups reduïts