Adults

En una comarca com la Cerdanya, parlar francès correctament pot obrir moltes portes laborals, amb els grups d'adults, plens de responsabilitats familiars, personals i laborals, anem "a per feina", adaptant el contingut a les necessitats específiques de cada grup, sense oblidar-nos de passar una bona estona. Creem grups petits, inclòs classes particulars si cal 'a mida' per aconseguir l'objectiu de cada adult l'abans possible.

Un dels punts forts de l'acadèmia és l'oportunitat que oferim d'aprendre gramàtica, vocabulari i pràctica en un ambient agradable.

Sovint ens trobem amb moltes persones que volen aprendre un idioma, o perfeccionar els seus coneixements d’aquest, però són poques les que es decideixen a fer-ho. Saps per què? Doncs, la causa principal és que, actualment, el ritme de vida pot ser molt frenètic pels adults.

Format:

Les classes de francès per a adults es basen en una part teòrica, on s'estudia la gramàtica bàsica i una part pràctica, basada en exercicis més dinàmics, ja que creiem que per potenciar l'aspecte comunicatiu de la llengua, cal tractar totes els aspectes estructurals que formen part de la comunicació.

El professorat duu a terme classes molt amenes per tal d'aconseguir un bon rendiment. Els nostres cursos tenen la matrícula oberta durant tot l'any escolar, i ofereixen sempre la possibilitat d'incorporar nous alumnes, tenint en compte el nivell de cada grup. 

Dinàmiques de Lingo&Adults

1. Dinàmica amb Home / Shared Book

Consisteix en que la mestra escull un llibre coherent amb el nivell actual del grup i sigui llegit per l’alumne a casa. Després, se’n discutiran a classe els detalls, característiques i diverses opinions sobre el llibre. Aquesta dinàmica incentiva la comprensió gramatical tant oral com escrita, millorant també la pronunciació i la pràctica.

2. Dinàmica Tea / Coffee Zone

T'agradaria aprendre francès mentre prens una tassa de te o cafè en un ambient agradable? És com quedar amb un amic per desconnectar i sortir de la rutina, però, endevina què? Alhora compleixes un dels teus objectius: aprendre un altre idioma d'una vegada per totes.

Pots aclarir tots els teus dubtes sense sentir pressió i sense els nervis habituals d'equivocar-te en públic, com pot passar en un ambient tradicional. Aprendràs al costat d'altres participants que tenen el mateix objectiu que tu: aprendre de forma pràctica i en un ambient agradable. A més, tindràs l'oportunitat de conèixer altres estudiants adults de la Cerdanya, amb els quals podràs practicar les habilitats de parla estrangera.

Per què estudiar a Lingo?

  • Classes dinàmiques i amenes per tal d'aconseguir un bon rendiment.
  • Matrícula oberta durant tot l'any escolar (sempre que el grup no estigui ple) 
  • Grups reduïts