Inscripcions

Inscriu-te durant Juny i Juliol!

Les classes s'organitzen en grups reduïts (fins a un màxim de 10) i, per tant, et recomano realitzar la teva inscripció al curs vinent l'abans possible. 

Com em puc inscriure?

1. Consulta fent clic AQUÍ les classes i horaris (provisionals i orientatius, subjectes a modificacions segons la demanda real) i informa't AQUÍ del preu del curs al qual t'interessa assistir.

2. Omple el full d'inscripció >>> fent clic AQUÍ

3. Fes el pagament de la matrícula (gratuïta si t'inscrius durant el mes de Juny i Juliol) + de l'import corresponent a la primera mensualitat d'Octubre. Posa el Concepte OCTUBRE + la classe que s'apunta i NOM + COGNOM alumne/a > Envia'm el comprovant per email.

Cursos i Classes:

Tant al llarg del curs escolar com durant els mesos d'estiu t'oferim:
  • Idiomes: Anglès i Francès (Nens Joves i Adults!).
  • Servei d'extraescolars a l'escola i estades a l'estranger.
  • Consolidació Contingut Escolar de totes les assignatures (tant de reforç, com grups d'ampliació temàtica des de primària fins a batxillerat).
  • Preparació pels exàmens de recuperació i Selectivitat.
  • Preparació d'exàmens oficials d'Anglès (KET, PET i FIRST Certificate) i Francès (Delf A1, A2, B1 i B2).
  • Programa d'idiomes especial per a professionals i empreses: adaptat a la temàtica del sector i al nivell del grup o particular.

 

Lingo Language Academy és un espai agradable on aprendre, jugar, compartir, parlar, escoltar, escriure, practicar i divertir-se fins i tot memoritzant! El nostre estil didàctic inclou activitats dinàmiques molt variades perquè l'aprenentatge sigui entretingut i amè. Learning is fun!

 

P.D. Recorda que si t'inscrius abans del 31 de Juliol, tens la matrícula gratuïta!
Atenció! Per formalitzar la inscripció i reservar la teva plaça, cal abonar el 50% del pagament corresponent a la primera mensualitat.