5 motius per alegrar-te el nou curs amb Lingo Language Academy!

09/10/2020
Lingo Team

Ja ha arribat la tardor i amb ella hem iniciat amb especial emoció el nou curs a l’acadèmia.

 

 

Som conscients que es tracta d’un dels cursos més esperats que suposarà tot un repte constant i és per això, que Lingo l’encara al 100% d’energia, invertint en novetats pel benestar dels nostres alumnes.

 

 

  Avui volem destacar les 5 novetats principals, esperem que t’agradin tant com a nosaltres i que te’n puguis beneficiar durant aquest curs 20/21.  

 

 1) L’equip de #LingoTeachers creix! 

Per una banda: ampliem grups, horaris i classes particulars adaptant-nos al màxim possible a la demanda dels Lingo Students.

I per altra, tenim un clar objectiu: estar preparades perquè cap alumne es perdi classes passi el que passi. Volem anticipar-nos a tots els possibles canvis i reptes d'aquest curs. Per tant, tots els alumnes que s’hagin de quedar a casa confinats podran seguir en directe en format online la classe amb el seu grup! És per això que aquest curs el #lingoteam ha crescut, per poder arribar a gestionar tot plegat amb rapidesa.

Coneix a les Lingo Teachers Alejandra, Cati i Laura fent clic AQUí. Hi, Hello, Bonjour! 

 2) Adaptem el format de les classes.

Com t'avançàvem en el primer punt: aquest curs 20/21 podràs seguir la classe tan presencial com online sense perdre el fil, perquè no te'n perdis ni una!

  • Hipòtesi 1: si has d'estar uns dies confinat per prevenció. La resta d'alumnes de classe podran venir presencialment a Lingo, però tu et podràs connectar des de casa i seguir la classe amb normalitat. A més, disposem de monitor interactiu, això ho fa més fàcil perquè et veiem en gran i la professora és com si et tingués a classe.

  • Hipòtesi 2: confinen a la professora o a tot el grup. Tots farem la classe online des de casa, com vam fer el curs passat, només els dies que haguem d’estar confinats. Tenim l'experiència de tot un trimestre que va funcionar molt bé i una vegada ens desconfinin, seguim treballant presencialment de nou!

 3) Nova tecnologia amb el monitor interactiu!

Procurem estar a l'última en les darreres tecnologies i la novetat d'aquest curs és que hem comprat el monitor interactiu Promethean, és una nova eina que ens permetrà treballar de manera interactiva tant a les classes presencials com a les classes online. 

Ens permetrà a les teachers i als students col·laborar a l'aula i fer les classes encara més dinàmiques, divertides i completes!

Aquest monitor és com una tablet gegant, de manera que podrem utilitzar milers de recursos a classe com ara buscar informació a internet, jocs i cançons pels més petits, aplicacions de google play, pissarra digital, posar presentacions a classe, prendre apunts i enviar-los als alumnes, visualitzar vídeos, utilitzar des de la pantalla tots els recursos extres dels llibres que utilitzem a classe, etc.

Té un àudio potent i una resolució d'imatge molt bona, per tant, si els estudiants escolten i veuen bé, aprenen encara millor.

I per descomptat, també ens permetrà que els alumnes que estan confinats a casa puguin seguir la classe online sense perdre's detall i a Lingo els puguem veure a la pantalla com si estiguessin a classe.

 4) Novetats en el mobiliari.

Hem canviat totes les taules de la Lingo class 2 per unes de noves per tal de millorar la comoditat dels students i adaptar-nos a les mesures de seguretat tenint més distancia entre alumnes gràcies a la nova distribució que ens permeten aquestes taules. Les has provat ja? Explica’ns què te’n semblen.

 5) Mantenim el style de la nostra academy:

I no per ser l’última novetat és menys important! Una acadèmia bonica fa que els alumnes vinguin amb més alegria i estiguin més a gust aprenent a classe. Hem fet alguns canvis de decoració per deixar l'acadèmia més cute encara!

 
Vull apuntar-me a LINGO >>
 

LINGO LANGUAGE ACADEMY

Contacta'ns i t'atendrem encantades:
Whatts > 678 404 947
Email > info@lingo.cat

Lingo is DISTINCTION!

Et desitgem un molt bon curs 20/21 ♡

Anna Boces.