Inscripcions

Preparem el nou curs 23/24, a continuació t'explico com t'has d'inscriure:

Com em puc inscriure?

1. Consulta fent clic AQUÍ les classes i horaris (provisionals i orientatius, subjectes a modificacions segons la demanda real).

2. Informa't AQUÍ del preu del curs 23-24 al qual t'interessa assistir. *Si vols apuntar-te als intensius d'estiu consulta directament amb nosaltres 972 88 21 90.

3. Omple eformulari d'inscripció online >>> fent clic AQUÍ

4. Fes el pagament de la matrícula (gratuïta si ets alumne actiu) + de l'import corresponent al 50% de la primera mensualitat. Posa el Concepte + la classe que t'apuntes i NOM + COGNOM alumne/a > Envia'm el comprovant per email.

A què em puc inscriure?

Tant al llarg del curs escolar com durant els mesos d'estiu t'oferim:

 

Les classes s'organitzen en grups reduïts (fins a un màxim de 8) i, per tant, et recomano realitzar la teva inscripció al curs vinent l'abans possible. 

Lingo Language Academy és un espai agradable on aprendre, jugar, compartir, parlar, escoltar, escriure, practicar i divertir-se fins i tot memoritzant! El nostre estil didàctic inclou activitats dinàmiques molt variades perquè l'aprenentatge sigui entretingut i amè. Learning is fun!

 Atenció! Per formalitzar la inscripció i reservar la teva plaça, cal abonar el 50% del pagament corresponent a la primera mensualitat.