Viu l'estiu i el curs 19/20 amb Lingo!

14/06/2019
Anna Boces

Inscripcions Obertes!

El curs 2019 - 2020 serà amazing!

Creiem que el curs 19/20 serà apoteòsic i estem treballant molt per presentar-te novetats en: nous professors, nous horaris, nous materials i... ,of course, volem que en formis part!

La feina ben feta cal fer-la amb tranquil·litat i a Lingo Language Academy ja estem preparant les llistes i horaris pel curs vinent.
Les classes s'organitzen en grups reduïts (fins a un màxim de 10) i, per tant, et recomano realitzar la teva inscripció al curs vinent l'abans possible. 

  • PROMO QUICK LINGO STUDENT: Un premi pels més ràpids si formalitzes la teva inscripció fins al 31 de Juliol: tens la matrícula de regal! (valorada en 25€)

Cursos grupals i classes particulars.


Tant al llarg del curs escolar com durant els mesos d'estiu t'oferim:
  • Idiomes: Anglès i Francès (Nens, Joves i Adults!).
  • Servei d'extraescolars a l'escola i estades a l'estranger amb Home to Home.
  • Consolidació Contingut Escolar de totes les assignatures (tant de reforç, com grups d'ampliació des de primària fins a batxillerat).
  • Preparació pels exàmens de Recuperació i Selectivitat.
  • Preparació d'exàmens oficials d'Anglès (KET, PET i FIRST Certificate) i Francès (Delf A1, A2, B1 i B2).
  • Programa d'idiomes especial per a professionals i empreses: adaptat a la temàtica del sector i al nivell del grup o particular.
Vull reservar la meva plaça!
 

Aquest estiu: l'anglès i el francès no paren a LINGO!

  • Repassa continguts i comença el curs ben preparat/da i amb un bon nivell. Intensiu d'anglès i/o francès per Kids, Teens i Adults durant els mesos de Juliol i Agost. Consulta els horaris d'estiu AQUÍ.
  • Pels més petits, de 4 a 12 anys, aquest Juliol intensiu de dansa i anglès amb Saltastiu és SHOW Puigcerdà.

 

               Perquè a LINGO?               

Lingo és un espai agradable on aprendre, jugar, compartir, parlar, escoltar, escriure, practicar i divertir-se fins i tot memoritzant! El nostre estil didàctic inclou activitats dinàmiques molt variades perquè l'aprenentatge sigui entretingut, ataptat als alumnes i amè. Learning is fun!

 

Anglès i Francès per adults a Lingo!

Lingo Language Academy s'imparteixen cursos d'idiomes per a adults i per a nens en diferents modalitats. Un dels punts forts de l'acadèmia és l'oportunitat que oferim d'aprendre gramàtica, vocabulari i pràctica en un ambient agradable.

Vols evitar que l'anglès o el francès s’interposin en el teu potencial laboral?

En vull saber més!