Perquè et recomanem el mètode LINGO?

01/01/2020
Lingo Team

Volem mostrar-te aquestes coses que no es veuen però se senten i que fan que l'acadèmia sigui única.

Si fa temps que et planteges estudiar un idioma, però no ho has aconseguit, et recomanem les següents reflexions:

  1. Per aprendre anglès o francès cal tenir clar que és important tant per la vida personal, si vius a la Cerdanya o t’agrada viatjar, com per la vida laboral, segons el sector al qual et dediquis i, per tant, es tracta d’un tema prioritari per a un futur millor.
  2. Si creus que aprendre anglès o francès és important per a tu i per al teu futur (o el dels teus fills): revisa la teva agenda i els nostres horaris. Pels temes importants, sempre hi ha un raconet de temps!
  3. Apunta’t a Lingo: l’acadèmia que s’adapta a la teva edat i nivell amb un mètode dinàmic i divertit.
  4. Marquem-nos un objectiu: assolir un nivell oficial, superar una entrevista de treball, practicar l’speacking o simplement realitzar una activitat per desconectar de la rutina!
  5. Motiva’t cada dia: treballarem el material que necessitis i a casa pots veure algun contingut en versió original o apuntar-te a les trobades que organitzem per practicar!

Perquè et recomanem el mètode LINGO?

PASSIÓ

Si ja la coneixes (i si no, pots saber més d’ella aquí) l’Anna Boces, directora i mestra de Lingo Language Academy, té passió per les llengües i les seves cultures, per la feina ben feta, pels detalls que no es veuen però es perceben… és creativa, resolutiva i ha fet de la seva passió una acadèmia que comparteix els mateixos valors. A cada classe i en tractar amb ella podràs notar la passió amb la que viu el dia a dia de la seva feina. Viu fent el que més li agrada i aquest és un pilar fonamental de l’acadèmia.

 

DIVERSIÓ

Com parlàvem en aquest article, a Lingo Language Academy, les classes són dinàmiques i divertides.

 

El lema de Lingo és “Learning is fun!” i a cada classe l’Anna busca que l’aprenentatge d’anglès, francès o consolidació de matèries escolars no suposin una càrrega, sinó que crea unes sessions motivadores perquè l’alumne aprengui d’una forma amena i divertida.

Ho aconseguim amb el material que utilitzem en les classes, organitzant cada classe en diferents apartats ben variats, incloent-hi aspectes de la vida com a temàtiques de treball, combinant l’aprenentatge ‘de llibre’ amb l’aprenentatge mitjançant jocs, triem acuradament els llibres i àudios de suport que creiem més eficients per l’aprenentatge de cada alumne.

 

VITALITAT

Vivim amb intensitat tot el que té a veure amb l’acadèmia, de fet, és la nostra forma de viure la vida en realitat, però bé… sense desviar el tema.

Darrere de cada classe hi ha molta experiència i feina feta: estem en constant innovació, recerca, millora, creativitat,… buscant sempre el que més encaixa amb Lingo i l’alumne/a. Buscant constantment l’equilibri perfecte, i dic constantment perquè res és etern, tant les necessitats com les inquietuds com les tendències… estan en constant moviment.

Un moviment vital per l’evolució i creixement de les persones i de l’acadèmia, a Lingo ens motiva estar al capdavant d’aquest moviment i això fa que siguem una acadèmia tan autèntica.

 

DELICADESA

Entenem la delicadesa com a part fonamental del nostre servei. Treballem amb infants i adults que tenen un intens ritme de vida i volem ser facilitadors de l’aprenentatge d’idiomes.

Això cal fer-ho amb la màxima professionalitat, qualitat i amb un toc de perfeccionisme perquè l’alumne senti que tot plegat és pràctic, assimilable i que val la pena esforçar-se per aconseguir-ho.

Si ets alumne de Lingo, saps que un equip està darrere preparant-te el camí, que no estàs sol/a, el teu objectiu és el nostre també, estem junts per aconseguir els millors resultats.

 

 

Si consideres que ha arribat el moment d'aprendre aquest idioma d'una vegada, et convidem formar part de la acadèmia més cool de la comarca. T'apuntes? 

 

Truca'ns al 972 88 21 90 i t'informarem de quin és el grup i nivell més adient per a tu. Segueix-nos a instagram per estar al dia!

 

www.lingo.cat