Nova imatge, el compromís de sempre!

25/08/2022
Lingo team

Som les de sempre, amb el mateix compromís i dedicació, però amb una marca reforçada!

A Lingo language academy busquem constantment el creixement i la millora dels nostres serveis. És per això que, amb nou anys d’experiència a la motxilla, hem decidit refrescar la imatge que ens identifica. Renovem logotip, gamma de colors i tipografies per crear la nova estètica de la marca.

Sempre busquem millorar i la nostra imatge actual n’és el reflex. 

Hem treballat per fer un refresh a través d’allò que ens representa, per tal que ens permeti comunicar millor els nostres serveis i potenciar l’essència Lingo.

Avui, busquem ampliar els nostres serveis i oferir-los a tothom que vulgui créixer i millorar les oportunitats a través de l’aprenentatge. Mantenim els cursos de sempre, dirigits a petits i joves, i posarem un focus a empreses i adults.

És per això que la imatge ha fet un canvi, per adaptar-se a aquesta nova etapa: un estil més fresc, modern i en consonància amb la nostra nova actualitat.

✔ Hem redissenyat el logotip; escollint una tipografia més elegant i coherent amb tot allò que volem assolir. Mantenim l’essència, és per això que el símbol Mr. Lingo es manté.

✔ Hem renovat la gamma de colors; aplicant diferents tonalitats principals a cada línia de serveis per tal que sigui més fàcil identificar-los.

✔ Hem definit noves tipografies que s’adeqüen al nostre estil juvenil i fresc. Hem aconseguit combinar tot això en una estètica nova que ens representa més.

✔ Hem plantejat una línia de disseny i comunicació d’acord amb el temps actual, jove i divertida, però sense perdre el compromís amb l’aprenentatge.

Sabem que aquest canvi donarà un nou aire a l’acadèmia, guiant-nos cap a un futur ple de motius per celebrar.

 

Les inscripcions al nou curs estan obertes, encara ets a temps d’apuntar-t’hi! 

 

Estem preparades per començar de nou les classes, només faltes tu. Comença aquest mes d’octubre aprenent i creixent amb Lingo. T’apuntes?

Inscripcions obertes als cursos d’anglès i francès per a kids, teens, adults, empreses i extraescolars, pas a pas per inscriure’t:

  1. Consulta fent clic AQUÍ les classes i horaris (provisionals i orientatius, subjectes a modificacions segons la demanda real).
  2. Informa't AQUÍ del preu del curs 22-23 al qual t'interessa assistir. *Si vols apuntar-te als intensius d'estiu consulta directament amb nosaltres 972 88 21 90.
  3. Omple el formulari d'inscripció online >>> fent clic AQUÍ
  4. Fes el pagament de la matrícula (gratuïta si ets alumne actiu) + de l'import corresponent al 50% de la primera mensualitat. Posa el Concepte + la classe que t'apuntes i NOM + COGNOM alumne/a > Envia'm el comprovant per email. I tot llest, comença l’aventura.