Lingo team is cool

20/03/2023
Lingo team

BACKSTAGE, TOT EL QUE NO ES VEU DEL NOSTRE EQUIP

A 𝐿𝑖𝑛𝑔𝑜 estem orgulloses dels resultats dins l'acadèmia, gràcies, en gran part, a la cohesió i la gran implicació del Lingo Team. Les teachers treballen molt tant a classe cara els alumnes com fora de classe en equip. Un treball en conjunt que no sempre es veu, però es nota en la qualitat i en els grans avenços que aconsegueixen dia a dia els nostres alumnes.

                                                 

Sabies que darrere de tot el que vius a Lingo, hi ha molta feina?

Sí, treballem juntes dia a dia perquè la teva experiència a Lingo sigui la millor possible!

El ‘BACKSTAGE’ com li diem, consta d’una infinitat de tasques que són la base del nostre funcionament. Aquí te’n fem cinc cèntims:

 

Treballem juntes els objectius de l'acadèmia:

Col·laborem en la programació del curs acadèmic, definició dels objectius i en la creació d'un pla estratègic per assolir-los. Així sabem que totes anem en la mateixa direcció i sabem les fites que es treballaran a cada classe. També compartim regularment les correccions, puntuacions i avaluacions.

 

Comunicació efectiva:

Estem en constant comunicació per garantir que totes estem al corrent de l’actualitat, les necessitats i els reptes de l'acadèmia. Ens reunim regularment de forma presencial, fins i tot esmorzem juntes i estem en contacte online constant. També tenim suport regular en comunicació i marketing, gestoria i altres experts que ens assisteixen en diferents temàtiques per garantir un resultat professional.

 

Donem suport als estudiants:

Ens posem a disposició dels alumnes per brindar-los suport, sigui en persona o en línia. Atenem casos particulars d’alumnes en equip, compartim la informació del dia a dia i oferim diferents recursos per ajudar els estudiants a tenir èxit en el seu aprenentatge. A més a més, des de l’acadèmia fem gestions especials pels exàmens oficials, acompanyem a l’alumne durant tot el procés perquè es pugui centrar en el més important: l’aprenentatge.

 

Fomentem el desenvolupament professional:

Per assegurar-nos que estem actualitzades amb les darreres tendències i metodologies d'ensenyament. Això inclou assistir a formacions, tallers i esdeveniments del sector.

 

Les professores de 𝐿𝑖𝑛𝑔𝑜 treballem juntes cada dia per tirar l'acadèmia endavant. La nostra implicació és crucial per a l'èxit, treballant en equip aconseguim una comunicació fluida i efectiva que crea un ambient d'aprenentatge enriquidor i satisfactori per a tots els involucrats.

 

𝐸𝑠𝑝𝑒𝑟𝑒𝑚 𝑞𝑢𝑒 ℎ𝑜 𝑛𝑜𝑡𝑖𝑠 𝑖 𝑔𝑎𝑢𝑑𝑒𝑖𝑥𝑖𝑠 𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑐𝑜𝑚 𝑛𝑜𝑠𝑎𝑙𝑡𝑟𝑒𝑠.

𝐿𝑖𝑛𝑔𝑜 𝑤𝑜𝑟𝑘𝑠 ℎ𝑎𝑟𝑑! 💪