Lingo i Dansart encaren la 10a edició de Saltastiu és SHOW a Puigcerdà

26/04/2023
Lingo & Dansart

La imaginació dels Saltastiuers cada cop vola més amunt i t’expliquem el perquè!

               

Enguany dedicat a les 4 estacions de l’any treballaran per projectes del 3 de juliol al 25 d’agost. 8 setmanes per créixer a nivell individual i en equip, explorar i gaudir dels 4 blocs de treball principals: DANCE, ENGLISH, ART & CRAFTS amb una entrega setmanal del vídeo show de record que reflecteix la feina treballada durant la setmana.

Novetats desena edició 2K23:

  • Aprofitem l’aniversari per refrescar l’estil visual, esperem que t’agradi!
  • Obrim nou grup de P3, els CLOWNS! de 9h a 13h adaptant el treball a l’edat, ritme i capacitat dels infants.
  • Afegim un bloc: CHILL ZONE amb ioga, massatge, estiraments, sonoteràpia, respiració, meditació… perquè tinguin hàbits de connexió i relaxació sempre que ho necessitin.
  • Promoció especial pels 2 mesos sencers a 475€. Premiem els Saltastiuers que no se’n perden ni una pel treball i esforç realitzat durant les 8 setmanes d’intensiu. 

 

Ara que ja saps les novetats que tenim per a tu, t’expliquem característiques i curiositats de Saltastiu és SHOW. Sabies què…?

  • Cada àrea de Saltastiu treballa amb diferents eines per desenvolupar els continguts entorn d'una temàtica comuna. 
  • Els alumnes fan pluja d'idees, dirigeixen, exploren i són els creadors de les seves obres d'art.
  • Dins del bloc ENGLISH comptem amb un munt de propostes: draw, sing, theater, play games, digital learning, telling stories, …
  • A l’àrea de DANSA treballem el moviment principalment amb els següents estils: Hip Hop, Contemporani, Contact, Estiraments, Ioga, Sonoteràpia, Relaxació i Modern Jazz.
  • L’apartat ART és del més creatiu: mímica, vestuari, disfresses, teatre, caracterització i personatges, creació de diàlegs, maquillatge, escenografia, direcció, …
  • El bloc CRAFTS es dedica a la creació manual que plasma tot el treballat: dibuix, pintura, creació de titelles i elements per l’obra que es treballa cada setmana.

     

El que més destaquem dels nostres Saltastiuers és que la majoria repeteixen any rere any ♡, la seva gran implicació en el treball, la positiva interactuació entre ells i la creativitat artística que omple l’estiu. Tenen moltes ganes de fer, aportar idees i passar-ho molt bé, això es nota en el creixement personal que treballa cada un al llarg de les 8 setmanes.

 

En tots els blocs coincidim en un treball de creixement personal comú: treballem les emocions, els sentiments i els valors, l’expressió, el treball en grup, l’aprenentatge individual, el respecte, la vitalitat i motivació, la creativitat individual, l’empatia, la generositat, l’ajuda, el aprofitar-reciclar i el treball de l’autoconfiança per superar els reptes.



A Saltastiu és SHOW sabem que fomentar l'art i la creativitat en els infants és essencial per al desenvolupament cognitiu, emocional i social. Aquestes són algunes de les eines que utilitzem per fer-ho:

Proporcionem un espai creatiu amb 2 escoles i 4 sales equipades amb material necessari especialment per cada activitat.

Animem a l'experimentació, permetent-los que explorin diferents tècniques artístiques i materials, sense preocupar-se pel resultat final. La creativitat floreix quan els nens poden experimentar i descobrir per ells mateixos.

Inspirem la seva imaginació aportant-los recursos, eines i guiatge professionals. I els animem a fer que inventin les seves pròpies històries, personatges i escenaris.

Fem preguntes i reflexions obertes que els facin pensar i treure les seves pròpies conclusions.

Celebrem i valorem les seves creacions mostrant interès en allò que fan, preguntant sobre el seu procés creatiu i el significat darrere de les seves creacions. 

Promovem la col·laboració animant els nens a treballar junts en projectes creatius. Això no només en fomenta la creativitat, sinó que també els ensenya habilitats socials importants com la col·laboració, la comunicació i el treball en equip.

 

Tenim clar que cada nen és diferent, per tant, és crucial ser flexible i adaptar-se a les seves necessitats i preferències. El més important per nosaltres és proporcionar un ambient segur i estimulant que permeti la lliure expressió i exploració creativa.

 

Encarem la desena edició amb la gran certesa que cada Saltastiuer porta un artista dins. 🎨 I ens esforcem per ajudar-lo a descobrir i explorar la creativitat que els beneficia en la seva pròpia gestió d’emocions, seguretat i confiança per qualsevol aspecte de la vida. Tot surt de la seva creativitat!



Saltastiu és SHOW i màgia i creativitat al poder. 🎨 

🌍 𝗩𝗶𝘂, 𝗲𝘀𝘁𝗶𝗺𝗮 𝗶 𝘀𝗼𝗺𝗿𝗶𝘂 𝗮𝗺𝗯 𝗦𝗮𝗹𝘁𝗮𝘀𝘁𝗶𝘂! 🤸🏽‍♀️ #saltastiu23

 

 

 

👉 Apunta’t per mesos o setmanes: del 3 de juliol al 25 d’agost

☀ Intensiu d’estiu creatiu a #Puigcerdà amb anglès, dansa, crafts i art!

💚 4 grups de p3 a 6è treballant el creixement des de l’exploració artística

☎️ Inscripcions obertes al web del 15 maig al 20 juny. Consulta per whatts: 647 290 077