Lingo Experience is back!

20/12/2022
Lingo team

El 2023 ve carregat de novetats

Arribem al final del 2022 amb una excel·lent notícia: 𝑳𝑰𝑵𝑮𝑶 𝑬𝑿𝑷𝑬𝑹𝑰𝑬𝑵𝑪𝑬 𝑰𝑺 𝑩𝑨𝑪𝑲❗

Sí, a partir de gener 2023, tornarem a gaudir dels esdeveniments més TOP proposats per l'acadèmia: les 𝑳𝑰𝑵𝑮𝑶 𝑬𝑿𝑷𝑬𝑹𝑰𝑬𝑵𝑪𝑬!

Després d'un temps amb aquesta proposta aturada, reprenem allò que tant ens agrada i que ens va quedar pendent. Amb molta il·lusió i entusiasme preparem les primeres  𝑳𝑰𝑵𝑮𝑶 𝑬𝑿𝑷𝑬𝑹𝑰𝑬𝑵𝑪𝑬 per compartir amb família i amics, seran d’allò més enriquidores i entretingudes, no te les perdis!

De què tracten les LINGO EXPERIENCE?

👉 Són esdeveniments puntuals organitzats per nosaltres juntament amb diferents professionals col·laboradors oberts tant per alumnes, com per no alumnes.

Cada esdeveniment té una temàtica i un públic particular. Realitzarem activitats a l’escola oa l’exterior, en família o amb amics, fora de les classes tradicionals.

PRÒXIMES LINGO EXPERIENCE:

Estigues atent@ perquè aviat anunciarem les properes perquè puguis apuntar-te. De moment et deixem l'agenda de les primeres LINGO EXPERIENCE perquè ja te'n vagis reservant les dates:

 

1st Lingo Experience 2023 --> Dia 28 de gener a les 11h: Tea & Craft

2nd Lingo Experience 2023 --> Març (dia i hora a concretar): Movie evening!

 

Començar l'any amb aquesta notícia ja ens omple d'energia positiva, ens fa imaginar un any ple de bones notícies i experiències per compartir plegats. Esperem que ens segueixis acompanyant en aquest viatge d'aprenentatge constant i ho gaudeixis tant com tots els que formem Lingo.

 

𝐋𝐞𝐚𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬 𝐟𝐮𝐧, 𝐋𝐢𝐧𝐠𝐨 𝐢𝐬 𝐟𝐮𝐧❗