Idiomes per a adults

27/03/2019
Anna Boces

Lingo Language Academy és un espai agradable per aprendre anglès o francès amb classes dinàmiques.

 

T'agradaria aprendre un nou idioma adaptant el ritme a la teva disponibilitat de temps?

A Lingo Language Academy s'imparteixen cursos d'idiomes per a adults i per a nens en diferents modalitats. Un dels punts forts de l'acadèmia és l'oportunitat que oferim d'aprendre gramàtica, vocabulari i pràctica en un ambient agradable.

Sovint ens trobem amb moltes persones que volen aprendre un idioma, o perfeccionar els seus coneixements d’aquest, però són poques les que es decideixen a fer-ho. Saps per què? Doncs, la causa principal és que, actualment, el ritme de vida pot ser molt frenètic pels adults. No és cap secret la quantitat de compromisos i responsabilitats que ens sorgeixen en el dia a dia. És per això que Lingo Language Academy t’aporta una proposta dinàmica i funcional per a tu: aprendre en un ambient amè i amb tècniques didàctiques innovadores.

Després d'una extenuant jornada de treball, el ritme habitual i la infinitat de compromisos, és difícil trobar el temps i les ganes d'aprendre. No obstant això, la necessitat de dominar un altre idioma és vital per a l'àmbit professional.

 

 

Vols evitar que l'anglès o el francès s’interposin en el teu potencial laboral?

T'oferim la manera d'aconseguir-ho!

El millor de tot és que a Lingo disposes d’un espai dedicat a l’aprenentatge de francès i d’anglès de forma pràctica. Sense frustrants lliçons que costen un munt d’aprendre i que acaben avorrint a l’alumne.

Per tant, pots deixar de banda la creença que ‘per aprendre una llengua cal fer centenars d'exàmens i dedicar un munt d'hores al dia’, ja que Lingo Language Academy porta per a tu una proposta que trenca amb aquest prototip d'aprenentatge sobri i reptador. La nostra manera d’ensenyar, incorpora una àmplia varietat de dinàmiques que busquen l’aprenentatge des de diversos punts importants de l'idioma. Com ara ho són la gramàtica, l’escriptura o la pronunciació adequada.

Després d'haver complert el 5è aniversari de l'acadèmia oferint els nostres serveis per a nens i adults, t’aportem més sorpreses pels ensenyaments d'idiomes dels grups ADULTS. T'apuntes a aprendre segons el teu horari i nivell?

Aspectes i formats que treballem a Lingo Language Academy

  • S'imparteixen objectius didàctics els quals es relacionen amb el nivell actual d’ensenyament de l'idioma. Doncs, s'ha comprovat que les tècniques dinàmiques faciliten l'aprenentatge i comporten més a la pràctica.
  • A Lingo Language Academy es té en compte si tens nocions de l'idioma, o si els teus coneixements estan en zero. I, en base a això, es pot adaptar tot un contingut d’aprenentatge que es correspongui amb el teu perfil.
  • Podràs optar per cursos adaptats a l'àmbit laboral. Necessites millorar el teu nivell d'anglès per atendre als teus clients de parla anglesa o francesa? T'ajudem a aconseguir-ho!
  • Lingo Language Academy divideix les classes i cursos de tal manera que es domini la parla, la comprensió oral, l'escriptura, i la gramàtica.
  • En general els grups compten amb pocs alumnes. Doncs, l’intenció és proporcionar-te un ambient agradable, en el que et sentis còmode i en confiança per a compartir el teu aprenentatge.
  • També oferim l'opció de preparar-te per als exàmens oficials, tant d’anglès com de francès (Cambridge & DELF) i així  tenir un objectiu concret, mesurable i que et servirà en el teu futur.

 

 

Coneix les nostres dinàmiques que utilitzem per aprendre i desconnectar

 

La proposta que presenta Lingo Language Academy és molt senzilla, es basa en oferir un ambient ideal tant per a nens com per a adults. Aquesta atmosfera creada, influeix de manera positiva en l'aprenentatge segons les necessitats de cadascú. Així mateix, els participants poden interactuar amb altres alumnes, fins i tot mentre gaudeixen d'una agradable tassa de cafè o tè. No té sentit fer de l'experiència un ‘compromís tradicional’, ja en tenim prou amb la feina del dia a dia, no creus? És per això que l'acadèmia ho aposta tot per noves dinàmiques, les quals han generat excel·lents resultats.

# 1. Dinàmica amb Home / Shared Book

Consisteix en que la mestra escull un llibre coherent amb el nivell actual del grup i sigui llegit per l’alumne a casa. Després, se’n discutiran a classe els detalls, característiques i diverses opinions sobre el llibre. Aquesta dinàmica incentiva la comprensió gramatical tant oral com escrita, millorant també la pronunciació i la pràctica.

# 2. Dinàmica Tea / Coffee Zone

T'agradaria aprendre francès mentre prens una tassa de te o cafè en un ambient agradable? És com quedar amb un amic per desconnectar i sortir de la rutina, però, endevina què? Alhora compleixes un dels teus objectius: aprendre un altre idioma d'una vegada per totes.

Pots aclarir tots els teus dubtes sense sentir pressió i sense els nervis habituals d'equivocar-te en públic, com pot passar en un ambient tradicional. Aprendràs al costat d'altres participants que tenen el mateix objectiu que tu: aprendre de forma pràctica i en un ambient agradable. A més, tindràs l'oportunitat de conèixer altres estudiants adults de la Cerdanya, amb els quals podràs practicar les habilitats de parla estrangera.

 

Oportunitat d'aprendre segons el teu nivell i domini de la llengua

  • En algun moment vas rebre classes d'anglès o francès però en l'actualitat no et sents capaç de mantenir una conversa fluïda?

Passa, i molt sovint! Però no t'has de preocupar, ja que a Lingo Language Academy avaluem  el nivell de cada estudiant. I busquem anivellar el grup o ensenyar l’idioma en la seva totalitat si l’alumne no compta amb cap noció. Bàsicament, podràs tenir bons resultats, tinguis o no tinguis una formació de base.



 

Coneixes els nostres cursos per a empreses i els seus beneficis?

 

Si vius a la Cerdanya, sabràs que al tractar-se d’una comarca que limita amb territori francès, la necessitat de dominar aquest idioma és vital en el món laboral. És per això que a Lingo oferim cursos especialitzats per a empreses o treballadors, on busquem adaptar-nos a les necessitats pròpies del negoci o sector.

Analitzem els objectius i fem una planificació de les temàtiques basada en això. Amb la qual cosa, a més, podem adaptar-nos o enfocar-nos en els punts prioritaris. Com per exemple: l'atenció al client amb un francès o anglès fluït. Tot això podràs aconseguir-ho de forma pràctica, al teu ritme i amb les eines didàctiques més actuals a la teva disposició.

 

Necessites classes particulars? Ens adaptem a les teves preferències!

Les classes particulars de Lingo són tant per a nens com per a adults. Bàsicament, és una alternativa més flexible per a aquells que no tenen prou llibertat horària.

  • La teva feina no et permet dedicar temps a gaire més?

No et preocupis! Lingo s'adapta completament a la teva disponibilitat amb propostes didàctiques i enfocades als teus objectius. Doncs, aquesta modalitat també està pensada per a aquells que hagin de presentar-se a un examen especial de nivell.

 

Vols millorar els teus coneixements o aprendre de zero una llengua? Contacta'ns!

Si consideres que ha arribat el moment d'aprendre aquest idioma d'una vegada, has de formar part de la acadèmia més divertida de la comarca. T'apuntes?

>>> Val! Llavors pots contactar a través del telèfon trucant al 972 88 21 90 o escriu un mail a info@lingo.cat.

 


Truca'ns al 972 88 21 90 i t'informarem de quin és el grup i nivell més adient per a tu.

Segueix-nos a instagram per estar al dia!

.