“Fresh News” de Lingo Language Academy

20/03/2024
Lingo Team

Novetats que han anat agafant forma durant el segon trimestre

Estimats LingoStudents i families ツ

A mesura que ens apropem al final del segon trimestre, volem compartir amb tu les emocionants novetats i els esdeveniments que estan passant a Lingo Language Academy. És un curs emocionant per a totes nosaltres, i estem encantades de poder compartir aquestes experiències amb vosaltres.

Sense més preàmbuls, aquí tens un resum detallat del que volem destacar:

 

  1. Volem donar la benvinguda a les noves alumnes adultes i particulars

Estem encantades de compartir l'arribada d'un nou grup d'adultes entusiastes que s'han unit a Lingo per embarcar-se en el fascinant viatge de l'aprenentatge de l'anglès.

Aquestes noves alumnes, plens de ganes i empenta, han triat començar aquesta aventura lingüística en un ambient motivador i col·laboratiu. A la Lingo Language Academy, creiem fermament en la importància de crear un entorn en què els estudiants de totes les edats se sentin estimulats i confiats per progressar en el seu aprenentatge. Donem una càlida benvinguda a aquest nou grup i esperem amb interès veure com avancen en el seu viatge lingüístic.

Per descomptat, si també vols trencar amb aquesta ‘assignatura pendent’ i començar a aprendre anglès passant una bona estona, contacta amb nosaltres i t’informem per incorporar-te al grup dels dijous de 18:30h a 19:30h.

Mai és tard per aprendre un nou idioma i ampliar coneixements. T’animes?

 

  1. La celebració del 10è aniversari de l’acadèmia segueix, ara amb els Teens!

Com ja sabràs, aquest any celebrem el nostre 10è aniversari ♥ i no pot ser més emocionant! Després de l'èxit rotund que vam tenir amb les representacions teatrals en anglès dels nostres alumnes més joves, ara és el moment de girar l'enfocament cap als nostres estimats adolescents.

És per això que et convidem a reservar el 12 d'abril a la teva agenda per formar part de la nostra "Movie Celebration". Serà un vespre ple de diversió, cinema i pizzes, tot en anglès, per celebrar aquest aniversari tan especial amb la nostra comunitat TEEN. Esperem que formis part d'aquest esdeveniment i t'uneixis a nosaltres per a una celebració inoblidable.

Junts triarem la pel·lícula ben aviat i treballarem la temàtica en anglès en estones de classe. Ready?

 

  1. Connecta amb nosaltres amb contingut fresc a través de les xarxes socials

A Lingo Language Academy, estem compromeses a proporcionar recursos i continguts útils per enriquir el teu aprenentatge lingüístic. És per això que ens hem llançat a les xarxes socials per mantenir-te informat i inspirat amb consells pràctics, curiositats culturals i moltes altres sorpreses relacionades amb la llengua anglesa i francesa.

Segueix-nos al nostre Instagram @lingolanguageacademy i no dubtis a compartir amb nosaltres les teves opinions i suggeriments de contingut. Estem aquí per a tu i esperem amb il·lusió connectar amb tota la nostra comunitat.

Amb aquestes novetats, ens acomiadem per unes breus vacances i et desitgem una Setmana Santa plena de pau, alegria i moments inoblidables.

                           

Estem amb ganes de retrobar-nos a partir del 2 d’abril per començar el tercer trimestre amb tots i continuar compartint junts aquest viatge lingüístic que tant ens apassiona.

 

Fins aviat!

L'equip de Lingo Language Academy