Els exàmens oficials d'anglès, ara a Puigcerdà!

26/11/2018
Anna Boces

LINGO: un centre educatiu preparador OFICIAL dels exàmens Cambridge English.

 

Lingo Language Academy ja és un centre educatiu preparador OFICIAL dels exàmens Cambridge English, formant part d'una xarxa mundial d'acadèmies que preparen i presenten candidats als exàmens Cambridge English com a Centre Autoritzat. Lingo ofereix als seus estudiants, l'oportunitat d'obtenir prestigioses titulacions internacionals amb l'objectiu que els nostres alumnes puguin demostrar que el seu nivell d'anglès s'ajusta als estàndards en el món laboral.

 

"Ens va ser molt útil, ja que en començar la Universitat ens van demanar que necessitàvem el First 

i nosaltres aquest tema ja el teníem resolt!

Així ens vam poder centrar en els estudis de primer de carrera amb més tranquil·litat."

Comenta Carla T.

 

 

 

Lingo col·labora estretament amb Cambridge English oferint les millors oportunitats d'aprendre anglès pels estudiants i posa a disposició dels seus alumnes la preparació i presentació als següents certificats oficials:  KET (A2), Preliminary English Test PET (B1), First Certificate (B2) i Advanced (C1), els quals es troben entre els més reconeguts i sol·licitats tant en el món educatiu, com al laboral. 

 

Cada examen oficial correspon a una millora significativa de la teva competència lingüística i suposa una gran motivació per continuar els teus estudis. Es tracta de diversos nivells que segueixen una seqüència lògica d'objectius que augmentaran la teva confiança en desenvolupar-te fluidament en anglès per viatjar, a la universitat, en l'àmbit professional i entre amics internacionals.

 

 

 

Lingo Language Academy és un centre amb metodologia pròpia desenvolupada al llarg de la nostra experiència, un centre professional i qualificat, especialitzat en l'ensenyament d'anglès i francès per a nens i adults i en la preparació dels exàmens de Cambridge.

 

Si t'interessa aprendre anglès o presentar-te als exàmens oficials, primerament et farem una prova de nivell per assessorar-te del grup d'alumnes més adient per aconseguir millorar el teu anglès amb un estil dinàmic i amè.

 

 

 

No ho dubtis, assoleix els teus objectius amb nosaltres: ara pots preparar i presentar-te als exàmens oficials a Puigcerdà!

Truca'ns al 972 88 21 90 i t'informarem de quin és el grup i nivell més adient per a tu.

Segueix-nos a instagram per estar al dia!