Descobreix com fem que les classes a Lingo tinguin un bon ritme!

09/12/2021
Lingo Team

Som un equip jove que busca fusionar la qualitat de l’aprenentatge amb una experiència agradable.

 

Des dels nostres inicis fa 9 anys que remarquem/fem èmfasi que el nostre lema i, per tant, una base fonamental de l’acadèmia és “Learning is Fun!” Ens presentem com una acadèmia d’anglès i francès dinàmica i avui volem explicar-te com ho aconseguim.

 

Tot xerrant amb les mestres de Lingo: la Cati, l’Anna M. i l’Eva sobre com preparen les seves classes, ens expliquen que:

 

  • El més important per elles és que els alumnes vinguin amb ganes de fer anglès o francès, que vinguin motivats i marxin contents. 
  • Són conscients que venen de l’escola els més joves o de ‘reptes varis’ de la vida en el cas dels adults, per tant, les mestres s’enfronten al repte de fer l’aprenentatge amè i eficaç.

 

 

La Cati s’inspira en el que a ella li resultava útil quan era alumna i utilitza sovint la música com a eina agradable per treballar vocabulari, construccions gramaticals i pronunciació.

L’Eva deixa espai a final de classe per propostes dels mateixos alumnes, sempre que siguin útils pel seu aprenentatge, fent de les classes una oportunitat participativa.

L’Anna destaca que cada persona és única i té una forma diferent d'aprendre, per a ella és molt important conèixer les habilitats i capacitats de cada alumne en preparar les activitats.

 

Totes coincideixen a dir que és important presentar els continguts en diferents formats perquè els alumnes tinguin el màxim d’oportunitats d’aprendre, per donar-li ritme a les sessions i fer-les el més participatives possible.

 

Com s’estructuren les classes a Lingo?

 

Warm Up! & How are you? (Babies) 

Els més petits de l’acadèmia inicien la sessió en moviment: cantant i ballant.

Comencem motivats, treballant la cohesió de grup i parlant de com se senten o explicant alguna anècdota.

 

Welcome Chat! (Teens & Adults)

Comencem parlant en anglès o francès sobre la setmana, com els va, notícies d’actualitat que els pugui interessar, … treballant l’expressió oral per trencar el gel. També fem un breu repàs de l’après en l’anterior sessió.

 

Lesson time:

Treballem el contingut principal del dia amb diferents recursos i formats: Book, Smartboard, Vídeo, New, Crafts (babies), etc.

 

Fun Fantastic Learning:

Tot esforç té recompensa! És hora de posar en pràctica tot el que hem après en activitats divertides: jocs de taula o pissarra digital, activitats, cançó, debat-speaking, challenge, … 

 

Tidy Up (Babies)

Fomentem els bons hàbits des de ben petits perquè els infants guanyin autonomia. Junts guardem les coses i ho deixem tot ben endreçat.

 

Next Session & Bye bye!

Cada dia ens acomiadem amb una cançó o triant una paraula apresa en el cas dels més petits, fent un repàs de l’après a classe i comentant el que farem en la pròxima.


A més a més, a Lingo som fans de la metodologia Learning by doing que com ens explica l’Anna M., defensa que tots aprenem a través de vivències i experiències. És per això que tot sovint creem sessions basades en projectes creatius i participatius i contextos reals on els alumnes ha de crear estratègies pròpies per resoldre els reptes que els proposem. Això els fa guanyar seguretat a l’utilitzar la llengua que estan aprenent i els ajuda a treballar en equip, innovar i potenciar l’esperit crític.

 

 

 

  Conèixes les Teachers?  

 

LINGO destaca pel compromís amb els alumnes i per oferir una formació de qualitat i eficaç en l'ensenyament d'idiomes. Si busques passar-t'ho bé, aprendre i formar-te, sens dubte, és la teva acadèmia a la Cerdanya!

Et presentem a les Lingo Teachers fent clic aquí >>>

 

Lingo is stylish!

Recorda que estic de baixa per maternitat i totes les consultes que tinguis cal que les facis o bé al teu grup de classe de WhatsApp, trucant al 972 882 190 o bé envia’ns un mail a info@lingo.cat.

Qualsevol dubte que tinguis, les Lingo Teachers estaran encantades de resoldre’l, GRÀCIES Lingo Student!!


Anna Boces.