Com són les avaluacions a l'acadèmia?

21/03/2018

A Lingo Language Academy existeixen 2 formes de viure 'els exàmens'.

 

 

  1. Per una banda avaluem l'après a classe amb una prova de nivell a final de cada unitat per tal de saber si han entès i assolit el que hem treballat a classe i  fer un seguiment que ens permet adaptar les temàtiques i nivell a treballar en les següents unitats.
  2. I per altra banda tenim grups específics que es preparen per superar els exàmens d'anglès o francès oficials reconeguts internacionalment i cada vegada més requerits a entrevistes de feina, sobretot en el sector turístic especialment important a la nostra comarca de la Cerdanya.
A l'acadèmia preparem als alumnes que vulguin presentar-se als exàmens oficials de francès (DELF, A1, A2, B1 i B2) i d'anglès de la 'University of Cambridge ESOL Examinations' (P.E.T., F.C.E. i C.A.E.), uns títols oficials cada vegada més valorats per acreditar el teu nivell. Aquests certificats d'anglès són títols reconeguts oficialment sol·licitats per moltes institucions, universitats i empreses.
 
Actualment tenim dos grups que es preparen concretament pel FIRST Certificate in English (FCE). S'estàn preparant durant tot el curs des de l'Octubre per examinar-se el 26 de Juliol.
  • Es tracta d'un títol de nivell intermedi-alt.
  • Prova la capacitat de poder utilitzar l'anglès  escrit i parlat en àmbits quotidians o laborals.
  • La persona que adquereix aquest nivell, és considerada capaç d'entendre, compendre, escriure i parlar l'anglès de forma fluida.
  • L'exàmen inclou:
    • Comprensió i expressió escrita.
    • Comprensió i expressió oral.
    • Reading, Writting, Use of English, Listening i Speaking.

 

 

A les nostres classes, farem tot el possible per assegurar-te l'aprovat dels exàmens i proves oficials tant en les classes grupals com les individuals.
 
 
 

Vols més informació? Contacta'ns

972 88 21 90 · 678 404 947
info@lingo.cat