Celebrem 10 anys d'aventures i aprenentatges a la nostra acadèmia!

25/09/2023
Lingo team

Estem molt il·lusionades per poder celebrar amb tu tot aquest temps compartit, uneix-te a la #LingoParty23/24 🎊

Hola Lingo Students & Lingo Familys!

M'emociona compartir amb tu aquesta notícia que ens omple de pura felicitat, orgull, superació, motivació, força, . : la nostra acadèmia d'idiomes compleix 10 ᴀɴʏs ᴅ'ᴇɴsᴇɴʏᴀᴍᴇɴᴛ ɪ ᴀᴘʀᴇɴᴇɴᴛᴀᴛɢᴇ ᴄᴏɴsᴛᴀɴᴛ!

  • Serà perquè ens agraden els números rodons?
  • Serà perquè una dècada és tot un èxit?
  • Serà perquè he crescut a nivell personal i professional?
  • Serà perquè m'ha passat ràpid com un huracà?

No sé per què serà, el que sí que sé és tot el que he viscut en aquestes 4 parets i l'orgullosa que estic de cada pas, cada èxit i cada aprenentatge. Arribar als 10 anys juntament amb tants Lingo Students amb ganes d'aprendre idiomes i adquirir més coneixement d'una forma divertida i amena, és una fita significativa que marca una dècada de compromís amb l'educació lingüística i el creixement personal.

Des d'aquell 𝒔𝒆𝒕𝒆𝒎𝒃𝒓𝒆 𝒅𝒆 2013 en què aquesta aventura va començar obrint les portes, amb 2 aules, moltes ganes i uns primers alumnes, hem tingut el privilegi d'ajudar a centenars d’estudiants compromesos.

Durant aquesta dècada, hem viscut a primera línia l'increïble esforç i dedicació dels nostres alumnes, així com el suport continu dels nostres talentosos professors i col·laboradors.

Amb els nostres Lingo Students, hem creat una comunitat on l'aprenentatge va més enllà de l'aula i es converteix en una experiència enriquidora de per vida.

Per commemorar aquest aniversari tan especial, estem preparant un nou curs 23/24 que no et voldràs perdre! 𝙽𝙴𝚆𝚂 𝙲𝙾𝙼𝙸𝙽𝙶 𝚂𝙾𝙾𝙽

T'anirem informant de les propostes que tenim per que t’apuntis a la celebració. De moment, et recordo que el 10è curs comença el 2 d'octubre amb les opcions de sempre amb el plus d'un any més d'experiència i dedicació:

✏ Anglès

✏ Francès

✏ Mates-ciències

✏ Consolidació de contingut escolar

✏ Preparació d'exàmens oficials d'anglès i francès

✏ Cursos específics per a empreses o professionals

Apunta't al curs 23/24, uneix-te a la celebració del 10è aniversari formant part de l'acadèmia més FUN de la Cerdanya.

Inscriu-te aquí 👉 https://www.lingo.cat/ca/inscripcions/

Because LINGO IS FUN! 

 

Nervis, emoció i il·lusió a parts iguals eren les sensacions aquell setembre de 2013 i ho tornen a ser avui. No queda més que dir-te “Gràcies per acompanyar-nos en aquest viatge de creixement professional i personal!”

Agraïm a cadascun de vosaltres per formar part d'aquesta increïble aventura. La nostra acadèmia no seria allò que és avui sense el teu compromís i entusiasme.

A mesura que celebrem aquests 10 anys d'ensenyament i aprenentatge, reafirmem el nostre compromís de continuar sent un far en l’educació de qualitat i de donar suport als nostres estudiants a cada pas del viatge lingüístic.

Aquí estem, preparades pels propers 10 anys i més, amb la mateixa passió i determinació que ens ha caracteritzat des del principi.

Gràcies per fer possible aquest viatge inoblidable de creixement i coneixement. Tenim moltes ganes de celebrar aquest aniversari plegats i viure els emocionants anys que ens esperen.

 

Let's celebrate, let's fun!