Celebrant una dècada d'èxit: Lingo et convida a una tarda màgica de teatre en anglès per a nens!

16/01/2024
Lingo team

Continuem celebrant els 10 anys de Lingo language academy i per això ens alegra anunciar una experiència teatral 🎭 sense precedents que captivarà tota la família.

📅 El proper dissabte 2 de març, a la nostra comarca, la màgia del teatre es fusionarà amb l'aprenentatge en dues obres especialment dissenyades per a nens. Lingo ha unit forces amb una companyia professional del teatre per oferir un espectacle que no només entretindrà els més joves, sinó que també obrirà les portes del món de l'anglès d'una manera lúdica i educativa.

Les obres, titulades “Musicians of Pickle Plum” (de 3 a 8 anys) i “The Emperor's New Clothes” (de 8 a 12 anys), transportaran els nens a un viatge ple d'emocionants peripècies, històries encantadores i, per descomptat, lliçons d'anglès enginyosament incorporades a la trama. Aquesta iniciativa no és només una celebració del nostre aniversari, sinó també un tribut a la riquesa cultural i educativa que l'Acadèmia LINGO vol oferir a la comarca en celebració del camí recorregut junts aquests anys.

Amb aquestes 2 obres, la màgia de l'anglès cobra vida gràcies a l'actuació d'una talentosa actriu nativa. La protagonista, provinent directament de terres angloparlants, garanteix una immersió autèntica a l'idioma anglès per als petits espectadors. La seva presència a l'escenari no només afegeix un toc genuí a l'esdeveniment, sinó que també ofereix als nens l'oportunitat de familiaritzar-se amb el ritme i els matisos de l'anglès de manera natural i divertida. A més, treballarem a classe el material específic que ens oferirà la companyia de teatre per preparar les dues obres i poder gaudir interactuar al màxim mentre visionem l’obra.

✨ Per primera vegada a Puigcerdà l'escenari s'il·luminarà amb rialles, aprenentatge i diversió en Anglès, oferint una oportunitat única per compartir en família.

Des de Lingo Language Academy et convidem a participar d'aquesta experiència única on la màgia de l'anglès cobra vida a "Musicians of Pickle Plum" i "The Emperor's New Clothes" i com a alumne o acompanyant de Lingo obtindràs un 50% de descompte perquè puguis gaudir d'aquest esdeveniment tan entretingut.

Reserva el teu lloc i no et perdis aquesta obra de teatre en anglès ideal per veure en família:

♕ 16:00h · Teatre pels BABIES & KIDS (de 3 a 8 anys): "Musicians of Pickle Plum"

♛ 17:15h · Obra pels KIDS (de 8 a 12 anys): "The Emperor's New Clothes”

📍Lloc: Museu Cerdà (Puigcerdà)

🎟 Preu per tiquet: 5 €

💝 Per celebrar el desè aniversari, oferim a alumnes de Lingo i familiars un preu reduït al 50%: 2,5 €

🎭 Pots adquirir les entrades a l'acadèmia LINGO: Pl. dels Bombers, 13F, Puigcerdà

🎊 Entrades a la venda a partir del 12 de febrer.

 

Per celebrar el nostre desè aniversari, des de Lingo reafirmem el nostre compromís d'oferir experiències educatives de qualitat que transcendeixin les aules.

Dues obres pensades pels petits exploradors de l'idioma anglès. 🎊

"Musicians of Pickle Plum" i "The Emperor's New Clothes" és només el començament d'un seguit d'esdeveniments planificats per a aquest any, i esperem que la comarca s'uneixi a nosaltres per celebrar aquesta dècada de fites i mirar cap al futur amb el mateix entusiasme i anticipació que el primer dia.

Agenda aquesta data al teu calendari i uneix-te a la Lingo Crew el dissabte 2 de març, passa una tarda màgica de teatre en Anglès, per primera vegada a Puigcerdà.

Les entrades estaran a la venda a partir del 12 de febrer a l’acadèmia. Anticipa't i reserva els teus llocs per no perdre't aquesta oportunitat de viure un moment únic i sense precedents pels més petits:

 

♕ 16:00h · Teatre pels BABIES & KIDS (de 3 a 8 anys): "Musicians of Pickle Plum"

♛ 17:15h · Obra pels KIDS (de 8 a 12 anys): "The Emperor's New Clothes"

📍Lloc: Museu Cerdà (Puigcerdà)

🎟 Preu per tiquet: 5 €

💝 Per celebrar el desè aniversari, oferim a alumnes de Lingo i familiars un preu reduït al 50%: 2,5 €

🎭 Pots adquirir les entrades a l'acadèmia LINGO: Pl. dels Bombers, 13F, Puigcerdà

🎊 Entrades a la venda a partir del 15 de gener.

 

Estem emocionades de compartir aquesta experiència única a la comarca i esperem veure nens i famílies gaudint d'una tarda plena de rialles, aprenentatge i celebració. No et quedis fora d'aquesta emocionant travessia lingüística el 2 de març al Museu Cerdà de Puigerdà!

T'esperem,

Let's celebrate, let's fun! 💙

 👉  https://www.lingo.cat/

LINGO TEACHERS CREW