Aquesta vegada anem més enllà i t’expliquem més sobre els objectius i els nostres tricks

24/03/2022
Lingo Team

✏ Coneix els fonaments de LINGO.

 

El trimestre passat t’explicàvem  com les nostres mestres fusionen l’aprenentatge amb el nostre mètode fun. Si no ho vas llegir, pots fer-ho ara AQUÍ, les Lingo Teachers t’expliquen com s’estructuren les classes i què és el més important per a elles. No t’ho perdis! LLEGIR +.

 

Aquesta vegada anem més enllà, no volem secrets entre nosaltres. Som un equip transparent i t’expliquem més sobre els objectius i els tricks que utilitzem perquè el ritme de cada grup no pari!

 

Sobre els objectius per adaptar el ritme a cada grup:

 

  • L’Eva ens explica que en té tant per unitats com pel dia a dia. També comenta que n’hi ha tant de generals pel grup, com d’adaptats al nivell i ritme d’aprenentatge per cada alumne. Ella volta per ajudar i reforçar qualsevol necessitat de l’alumne i sempre anima a que s’ajudin entre companys marcant reptes i preguntes que treballen en conjunt.

Sooo interesting Eva, thank you!

 

  • La Cati comprova si el grup assoleix els objectius marcats mitjançant jocs i dinàmiques a final de classe on posen en pràctica el treballat. Això li permet esbrinar si calen més activitats per reforçar alguna de les temàtiques proposades. I també si cal adaptar algun dels continguts segons el ritme d’aprenentatge de cadascú. “...tot veient el seu progrés...intento esbrinar de quina manera ho puc millorar i em centro en els aspectes que no han acabat de quedar del tot clars i ho treballem des d’una altra perspectiva o fent-hi més èmfasi.”

Awesome Cati, thanks!!

 

  • L’Anna amb els babies fa joc de taula o cançó final per consolidar la temàtica del dia i a la següent sessió comença repassant el treballat en l’anterior. A més a més, al final de la unitat fa una revisió global. Ens explica que utilitza un mètode semblant amb els teens per anar testant el procés d’aprenentatge i verificant que els mateixos alumnes prenen consciència de tot el que aprenen al llarg del curs.

Amazing Anna, thnk u vry mch!!

 

 

 

Però no ens quedem aquí, ...

Anem més enllà sobre els TRICKS que utilitzem. T'explico:

 

En aquest cas et direm el ‘pecat’ però no el ‘pecador’! Aquí tens un llistat de materials, recursos i secrets que utilitzen les nostres mestres a classe. En reconeixes algun? Sabries dir-nos de quina professora estem parlant en cada trick

 

    • Combino una part més teòrica amb una part més dinàmica on posar-ho en pràctica.
    • Utilitzo una col·lecció de llibres emocionant per ampliar coneixement, on l’entranyable protagonista ens acompanya per treballar hàbits i valors amb els més petits.
    • Començo alguna de les sessions en cercle amb una divertida cançó que va acompanyada d’un joc de mans que s’acaba convertint en tot un challenge. És genial per captar l’atenció dels infants.
    • M’agrada escoltar quins són els seus interessos i inquietuds per crear una base adaptada a ells.
    • Utilitzar tant llibres amb teoria i exercicis com recursos d’aprenentatge en format digital.
    • Em preparo la classe per tal que tingui diferents ritmes. Utilitzo cançons, jocs, flashcards, treball per estacions i esdeveniments de l’època, … entre altres!
    • Proposo petits challanges i taules de debat amb interesting topics del grup o del moment que vivim.
    • La interacció entre ells és molt important per posar en pràctica la llengua, conèixer-se i socialitzar mentre aprenen.

 

 

En definitiva: a l’acadèmia a més de seguir els BOOKS, practiquem la llengua a través de temes d’actualitat o festivitats culturals i comptem amb molta varietat de materials, recursos, jocs i treballs manuals que utilitzem habitualment. I també… deixem volar la imaginació i ens inventem cançons i jocs! No hi ha classes iguals ni monòtones.

 

Ja veus que no hi ha secrets per a tu, què et sembla? Ens encantaria saber: què és el que més t’agrada d’aprendre amb Lingo?




English & Français per ADULTS: 

Encara que tenim classes particulars d'idiomes, volem remarcar els beneficis d'aprendre en GRUP: compromís, compartir, practicar plegats, fer xarxa, sociabilitzar, motivar-se, ... T'animes? Pregunta'ns pel teu grup ideal: info@lingo.cat

 

 

LINGO destaca pel compromís amb els alumnes i per oferir una formació de qualitat i eficaç en l'ensenyament d'idiomes. Si busques passar-t'ho bé, aprendre i formar-te, sens dubte, és la teva acadèmia a la Cerdanya!