7 idees per complementar l’après a classe practicant a casa

18/03/2021
Lingo Team

Fes de l’aprenentatge del nou idioma el teu ‘modus vivendi’!

 

Et donem 7 idees per complementar l’après a classe fent de la pràctica del nou idioma el teu modus vivendi  

 

Sabem com n’és d’important és aprendre un idioma des de ben petits en una acadèmia especialitzada amb mestres capacitades que empatitzin amb els alumnes. I si el mètode d’aprenentatge és amè i entretingut, millor encara!

 

Però això no ho és tot, passem moltes hores fora de l’acadèmia en les que podem buscar petits moments per practicar l’après a classe i aprendre fins i tot coses noves que posteriorment podem comentar a l’aula.

 

Practicar de forma habitual t’aportarà entreteniment, fluïdesa i agilitat en l’aprenentatge del nou idioma, es tracta d’aprofitar els recursos que tenim a l’abast avui dia i generar oportunitats d’aprendre i compartir les activitats que et proposem amb familiars, amics o companys de l’acadèmia que també vulguin practicar.
 

Així doncs, anem al gra, et donem 7 idees per complementar i practicar tot el que aprens a classe i millorar l’aprenentatge de l’idioma.

 

 

LINGO TIPS:

 

1-  Veure la televisió, dibuixos, sèries o pel·lícules preferits en anglès o francès amb subtítols.

Un dels recursos més a mà per escoltar cada dia diferents accents, contexts, situacions i aprendre anglès tot menjant unes bones crispetes.

 

2-  Post-its amb noms de les coses de casa

Practica els noms de les coses que tens per casa posant un post-it a cada objecte en anglès. La manera perfecte perquè tots els de casa aprenguin també! Al cap d’uns dies podeu treure els post-its i fer un test entre tots els membres de la família! Qui recordarà més objectes?

 

3-  Lectura i escriptura creativa

Llegeix contes, llibres, premsa o revistes en anglès o francès. Ets més de paper o online? També pots fer-ne un resum per consolidar o si tens la creativitat pels núvols, pots escriure tu una història.

Una altra idea és seguir a persones o temàtiques d’interès en anglès o francès i veure els seus continguts, IGTV, posts, reportatges, etc.

 

4-  Cançons amb significat

Gaudeix de la millor música mentre intentes escriure i traduir-ne la lletra, no hi ha major satisfacció que aprendre’t les lletres de les teves cançons preferides entenent el seu significat per cantar amb sentiment! 

També pots inventar-te una cançó en anglès o francès i compartir-la amb nosaltres, ens encantarà!

 

5-  1 hora entre amics o familiars

Reserva 1 hora a la setmana amb amics o familiars que també vulguin practicar l’idioma. Podeu parlar de l’actualitat o cada setmana proposeu la temàtica de la setmana vinent, així tens uns dies per preparar-ho.

 

6-  Repassar el treball fet a classe

Fes esquemes i resums bonics del que fem a classe, practica el reading i l'speaking, practicar el treball fet a classe per consolidar-lo, per assegurar-te que la lliçó feta ja la tens assolida i estàs ‘ready’ per passar a la següent.

 

7-  English cook, theater & crafts

  • Busca receptes en anglès, fes la llista de la compra i segueix el pas a pas & “bon apetit!”
  • Realitza els treballs manuals, jocs i activitats que més t’agradin seguint les instruccions en anglès. 
  • Crea una petita obra de teatre en família. Representeu l’obra vestits amb coses que tingueu per casa, pintats i sobretot: els diàlegs han de ser en anglès!




Depenent l’edat dels participants, pots adaptar les idees i fer-les teves per gaudir practicant l’anglès o el francès en el teu dia a dia.

 

Ens encantarà llegir més idees o que ens comentis concretament què és el que més t’agrada fer i quins llibres, cançons, series veus en V.O.




 

 

  Lingo teachers always learning & improving!  

 

Al llarg del curs, les Lingo Teachers ens formem amb diferents webinars for teachers de Cambridge i Macmillan per poder oferir-te el millor servei i agafar noves idees tant per a les classes online com presencials.