Tot l'any

A Lingo creiem que els esdeveniments culturals són una part important per entendre bé la cultura del país de la llengua d'origen, és per això que treballem a cada època de l'any les festivitats i esdeveniments més importants de la cultura anglesa i francesa.

 Vols saber quines celebracions treballem a classe o quines activitats organitzem?

HALLOWEEN: A finals d'octubre, la decoració de l'acadèmia es torna terrorífica i les activitats amb els alumnes se centren en aquesta celebració típica anglèsa. Vocabulari, cançons, disfresses i molt més!

CHRISTMAS: Aquesta època tan màgica de l'any arriba a Lingo amb manualitats i activitats ben divertides. Learning i fun!

A més, cada any, just abans de començar les vacances de Nadal, Lingo celebra la "Christmas Party", una festa per a tots els alumnes de l'escola, plena de moltes sorpreses!

A més, a les classes d'anglès i de francès treballem el vocabulari específic i realitzem activitats nadalenques molt divertides que ens permeten aprendre i gaudir d'aquesta època tan màgica de l'any!

EASTER: Abans de les vacances de Pasqua, a Lingo també realitzem activitats, jocs i manualitats centrades en aquesta festivitat. Els nens i nenes realitzen el famós joc Egg Hunt, i han de buscar ous de xocolata ambagats per l'acadèmia!

A més, també treballem dies puntuals, com ara St.Valentine's Day, Mother's Day, Pancake Day, etc. tot realitzant activitats divertides i centrades en cada temàtica.

SUMMER PARTY: A l'acabar el curs escolar, Lingo language academy celebra una festa de comiat per deitjar a tots els alumnes unes bones vacances d'estiu. Berenar amb cada grup, entrega de diplomes i la feina de tot el curs, i ens acomiadem fins l'octubre vinent!