Activitats extraescolars

Vols impartir activitats extraescolars al teu centre?

A Lingo t’ho posem fàcil: ens desplacem fins a l’escola i organitzem les classes de tot el curs escolar i amb la llengua que més t’interessi.

Les nostres classes son dinàmiques i divertides!

• Per als més petits, un mètode educatiu basat en el joc, les activitats pràctiques i la repetició.
• Pel que fa als cursos del segon cicle de primària comencem a treballar la gramàtica a consciència, per tal que el pas a l’institut sigui fàcil i els alumnes
tinguin una bona base en llengua estrangera.
• Material i classes "a mida" adaptant-nos a cada grup.
• Treball i millora de les quatre competències (comprensió oral i escrita, expressió oral i escrita).
• Coneixement de la cultura i les tradicions dels països d'origen.
• Classes variades: centrades en treballs manuals, jocs, dinàmiques en grup, listening, speaking, etc. Segons la demanda del centre.

Pots triar les classes en l'idioma que et convingui: anglès o francès, dues llengües molt importants per al futur dels alumnes a la nostra comarca.

Les nostres activitats extraescolars van dirigides tant per als més petits, a partir de 3 anys, com per als grans de l’escola.

Ensenyem a través de jocs, compartint, parlant, escoltant, escrivint i practicant de forma divertida. Un estil jove i fresc que inclou activitats dinàmiques molt variades perquè l'aprenentatge sigui entretingut i amè. 

La nostra missió és aconseguir transmetre els coneixements necessaris per tal que els alumnes assoleixin uns coneixements bàsics i es puguin comunicar de manera autònoma i eficaç amb parlants estrangers. Comptem amb l’experiència en aquest àmbit, ja que, a part de les classes de l’acadèmia, Lingo ja fa més de 5 anys que col·labora amb escoles de la zona oferint aquesta activitat, i amb un èxit total! 

Lingo compta amb professorat especialitzat i format per impartir les diferents matèries. Lingo destaca pel compromís amb els alumnes i per oferir una formació de qualitat i eficaç en l'ensenyament d'idiomes. 

APUNTA'T AL NOSTRE LEMA: LEARNING IS FUN!

Contacta'ns al 972 88 21 90 o bé a info@lingo.cat i t'informem dels projectes o opcions que oferim.