L'aventura d'aprendre 🤓

30/05/2023
Lingo Team

El procés d'aprenentatge d'un nen

 

     

T'has preguntat mai com és el procés d'aprenentatge d'un nou idioma en un nen?

El procés d'aprenentatge d'un infant per a un nou idioma sol ser diferent del dels adults, ja que els nens tenen una capacitat innata per adquirir llenguatges. Això significa que a través de jocs, cançons i tot un seguit d'activitats recreatives poden conèixer vocabulari, expressions i tècniques per comunicar-se en un altre idioma de manera efectiva.

Tot i així, des que el nen comença a interactuar amb aquest nou idioma cal un temps perquè el pugui comprendre i composar una frase completa en el nou idioma.

En general, els nens passen per diverses etapes fins a aconseguir fer una frase completa.

Els primers contactes amb l'idioma seran per escoltar, observar i memoritzar les paraules noves. Començarà utilitzant paraules soltes que anirà reconeixent en el nou idioma. Aquesta etapa pot portar diverses setmanes o fins i tot mesos, depenent del nen i de l’edat.

Després començarà a fer servir les paraules apreses en frases curtes i senzilles. 🔝 I a mesura que vagi avançant en els seus estudis podrà afegir noves paraules o descriure situacions més complexes.

És important tenir en compte que aquests períodes no són fixos i poden variar d'un nen a un altre. A més, l'aprenentatge d'un idioma nou també depèn de l'entorn lingüístic i cultural en què es desenvolupa el nen, així com de la quantitat i la qualitat de l'exposició al nou idioma.

En general, els nens aprenen el nou idioma de forma natural i sense esforç quan se'ls presenta en un context rellevant i significatiu per a ells. Per reforçar l'ús del nou llenguatge, és important mantenir-los motivats i oferir-los oportunitats per practicar-lo en situacions quotidianes.

Hi ha 4 formes en què un nen pot aprendre un nou idioma:

  • Immersió: Si per exemple es muda o fa les seves vacances a un nou país.
  • Classes: D'aquesta manera aprendran la gramàtica, el vocabulari i les habilitats comunicatives.
  • Interacció social: Per exemple, si el nen té amics o familiars que parlin un altre idioma.
  • Jocs i activitats: Poden aprendre el nou idioma a través de jocs que fomentin l'ús d'aquest idioma.

La infància és l'etapa ideal perquè un nen comenci els estudis en un nou llenguatge, està comprovat que els estudiants que comencen l'exposició de l'idioma anglès a primerenca edat, de manera formal, aconsegueixen un millor aprenentatge, comprensió i motivació amb aquest.




𝐈𝐍𝐒𝐂𝐑𝐈𝐏𝐂𝐈𝐎𝐍𝐒 CURS 20𝟐𝟑 · 20𝟐𝟒

𝟏𝟎𝟎% 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄




A LINGO ens agrada anar sempre un pas endavant, tenir tot llest i al dia. Per això ja tenim la proposta per al proper curs, així podrem anticipar-nos i que tot surti segons el planejat.

✏ Els grups són reduïts per garantir un aprenentatge lineal i efectiu, per això t'aconsellem que reservis la teva plaça el més aviat possible.

Per què escollir LINGO?

  • Perquè tenim classes per a tots els nivells, edats i objectius.
  • Perquè les nostres classes són divertides i dinàmiques, aprendràs gairebé sense esforç!
  • Perquè els nostres grups són reduïts per garantir un aprenentatge més ràpid i efectiu.

 

Because Lingo is fun!

 

Com fer l’inscripció al nou curs?

Si ets un NOU ALUMNE ves al nostre lloc i inscriu-te! 📲 https://www.lingo.cat/ca/inscripcions/

Si ja ets alumne de LINGO al teu correu trobaràs l'email on t'indiquem pas a pas com fer la teva inscripció. Si no l’has rebut: demana’ns-ho i t’ho fem arribar.

Un any més, el procediment d'inscripció serà en línia. 🎊

Volem posar-t'ho més fàcil i estalviar paper per contribuir al medi ambient! 🌱

 

Ens veiem al curs 23/24? El teu aprenentatge i creixement és el nostre motor.

 

Ens fa molt felices 😃 que formis part de l'acadèmia, sense els Lingo Students, l’acadèmia LINGO no seria el que és. #LingoLove ♡